Marked i Parken

Marked i Parken

Kom og vær med til Marked i Parken – Aarhus hyggeligste markedsdag med kunst, musik, mad og lopper. Søndag d. 19. august forvandler Marked i Parken Musikhusparken til en kreativ, mangfoldig og hyggelig markedsplads med aktiviteter for store og små. Den bedste måde at tilbringe sin søndag på!

Som noget nyt kan du denne gang opleve et helt særligt udvalg af kunsttryk, originale værker, kunsthåndværk, design og mode alt sammen skabt i Aarhus af de lokale kunstnere og kreative iværksættere bag Aarhus Makers. Du vil endvidere kunne opleve en række spændende workshops tilpasset besøgende i alle aldre.

I Flagstang markedets knap 100 loppestande, kan du gøre et scoop til enten boligen eller dig selv, når vores lopper sælger ud af alt fra nyere tøj, sko og boligtilbehør til vaskeægte vintagefund til dig og din bolig og meget meget mere!

Når sulten melder sig kan du forkæle dig selv med kulinariske lækkerier af både vådt og tørt hos Aarhus Mad & Marked og ARoS Wine & Food, alt imens Musikhuset sikrer, at stemningen er i top med lækker livemusik.

Vi glæder os til en dejlig dag i det grønne.

Masser af koncerter i Spejlbassinet
Musikhusets nye udendørs scene ligger midt i Spejlbassinet og bliver blandt andet taget i brug under Marked i Parken. Scenen er centrum for den musikalske fejring af, at der er liv i Musikhusparken hele sommeren. I alle sommerweekender rykker vi cafékoncerterne udendørs og byder på koncerter med både erfarne musikere og nye lokale kunstnere. Skinner solen ikke over Spejlbassinet, rykker koncerterne indenfor i caféen.

Scenen i Spejlbassinet er sponseret af Spar Nord Fonden.

19.08 kl. 13 Andreas Gad kvartet

Udover liveunderholdningen  er der underholdning v/ DJ 

Find en oversigt over alle sommerens koncerter i Spejlbassinet her.

Har du guld i gemmerne? 💰 Kom med til Marked i Parken i Musikhusparken. ☀️
Book din stadeplads på www.flagstang-markeder.dk

Aarhus Makers
Aarhus Makers er en kollektiv webshop og offline fællesskab for kunstnere, kunsthåndværkere, designere og andre kreative iværksættere i Aarhus Kommune. Aarhus Makers’ mission er at promovere og øge salget af aarhusiansk kunst, kreative produkter og kreative ydelser, og dette gøres ud fra devisen “vi står stærkere ved at stå sammen”. Ønsker du yderligere oplysninger om Aarhus Makers, eller vil du søge om optagelse i deres fællesskab, så besøg https://aarhusmakers.com eller www.facebook.com/aarhusmakers 

Arrangør: Musikhuset i samarbejde med ARoS, Aarhus Mad og Marked og Flagstang Markeder