73597_Toppbillede_Mette_Anbefaler_900x400px[19].jpg

Musikhuset løfter sløret for nyt program med internationalt snit

17. januar 2018

Vi har netop offentliggjort vores program for 2018 spækket med stærke koncerter med internationale stjerner, klassisk musik i verdensklasse og magiske tværæstetiske oplevelser. Her på siden kan du gå på opdagelse i det nye program.

Tre af de helt store nyheder er en unik koncert med sangerinden Melody Gardot og Aarhus Jazz Orchestra, James Bond-filmen Casino Royale, der får et spændende twist med bruset fra et fuldt symfoniorkester, og endelig kommer den populære teaterversion af den norske kultserie Skam til Aarhus.

Det er blot nogle af nyhederne i et omfattende program, der også indeholder syv nye forestillinger af hitmusicalen Seebach, koncert med stjernedirigenten Daniel Barenboim og Ringenes Herre live med Aarhus Symfoniorkester og kæmpekor.

Gå på opdagelse i det nye magasin

Musikhusets nye magasin med det omfattende program rammer 170.000 postkasser torsdag og fredag i denne uge.

Det kan også hentes gratis i Musikhusets billetsalg.

- og du kan bladre i det lige her:

Højdepunkterne i Musikhusets program 2018

Få overblikket over alle højdepunkterne i vores nye program for 2018 og find ud af, hvad du ikke må gå glip af i løbet af året:

Klik her og få et overblik over udvalgte højdepunkter

 

Programchefen anbefaler

Musikhusets programchef Mette Kier har fundet sine personlige anbefalinger frem til dig, blandt Musikhusets mange arrangementer:

Læs anbefalingerne fra programchef Mette Kier her. 

Mød stjernen fra Seebach

Nyuddannede Joakim Tranberg indtager hovedrollen som Rasmus i musicalhittet Seebach. Vi har fanget det unge stjerneskud, der har et ganske særligt forhold til Musikhuset.

Læs interviewet lige her. 

Har du en favoritgenre?

Musikhuset Aarhus dækker et bredt udvalg af genrer, så er der er noget for alle.

Uanset, hvad du er mest til, er vi sikre på, at vi har noget for dig. Se alle samlede oplevelser for 2018 i hver kategori her:

Koncerter

Teater 

Gratis 

Familie/børn 

Shows 

Musicals 

Klassisk og opera 

Dans 

Comedy 

Jazz