Billetkøb

Billetkøb

Billetsalg

Tlf. 89 40 40 40
billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk

Billetsalget ligger i Musikhusets foyer. Ved enkelte lejligheder lukkes Musikhusets Foyer for offentlig adgang, f.eks. under SPOT-festivalen eller til store erhversarrangementer. Ved sådanne lejligheder flyttes billetsalget enten til Foyerens sydlige indgang (over mod Scandinavian Center) eller til Musikhusets indgang i Skovgaardsgade.

Billetter købt via Musikhusets hjemmeside kan købes som print-selv billetter. Disse billetter kan du printe derhjemme eller blot vise frem på din telefon, når du skal ind til forestillingen. Hvis du reserverer billetterne telefonisk, kan du vælge at afhente dem i Billetsalget i åbningstiden eller få billetterne tilsendt. Hvis du ønsker at få billetterne tilsendt med posten, koster det 25 kr. i porto.

Åbningstider i billetsalget.

Betalingsformer
Når du køber billetter i Musikhuset kan du benytte følgende betalingsformer:
Kontanter, mobilepay, Dankort, Diners, VISA, Eurocard, Mastercard og American Express, gavekort udstedt til Musikhuset Aarhus og Citygavekort.

Billetter og gebyrer

Musikhuset Aarhus sælger billetter til både egne og andres arrangementer via billetlugen.dk, og Musikhusets gebyrpolitik er derfor identisk med Billetlugens.

  • På alle billetter er der et gebyr på 25 kr.
  • Citygavekort – kr. 10 pr. kort

I annoncer og magasiner oplyser vi vores billetpriser inkl. gebyr. På såvel Musikhusets som Billetlugens hjemmeside vises prisen ligeledes inklusiv gebyr. Af tekniske årsager splittes billetprisen og gebyret op, når man skal vælge priskategorier undervejs i købet.

Aflysninger

Musikhuset Aarhus tager ikke ansvar for eller er forpligtet til at refundere købte billetter i tilfælde af aflysning, såfremt den aflyste forestilling er arrangeret af personer eller virksomheder uden tilknytning til Musikhuset Aarhus. Arrangøren står på billetten og på Musikhusets hjemmeside. Hvis du er i tvivl om en forestillings arrangørforhold, så spørg i Musikhusets billetsalg.

Musikhuset kan ikke holdes ansvarlig for tabte udgifter til rejse, hotel eller andre omkostninger, du har haft i forbindelse med den ændrede/aflyste event. Under disse omstændigheder er det dit ansvar at sikre, at eventen finder sted, inden du rejser. Vi vil gøre vores bedste for at informere om eventuelle aflysninger og datoændringer. Der kan dog være situationer, hvor vi ikke kan få fat i alle kunder til en event. Vi anbefaler derfor, at du kontrollerer, at eventen finder sted, inden du tager af sted.

Ombytning af billetter

Hvis du ønsker at bytte din billet, så henvend dig i vores billetsalg for at høre om mulighederne. Enten på telefon 89 40 40 40 eller på mail billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk

Personoplysninger

Billetkøb, der foretages via musikhusetaarhus.dk, formidles via Billetlugen.dk, og det er Billetlugens retningslinjer for behandling af personoplysninger, der er gældende i forbindelse med online-billetkøb.

Retningslinjerne kan læses på Billetlugens hjemmeside.